Ütem:
Szobák száma: 2 - 5
Méret: 40 - 140

Szabad lakások száma

Hamarosan költözhető!
5. ütem 5 lakás
Hamarosan költözhető!
6. ütem 11 lakás

Teljes kínálat

Biggeorge Property

Ízelítő 2020 I. negyedévében költözhető lakásainkból.

Ízelítő lakáskínálatunkból

NE SZALASSZA EL A LEHETŐSÉGET – VÁLASSZON MÉG ELÉRHETŐ LAKÁSAINK KÖZÜL.

Ha olyan otthont álmodott magának, ahonnan tömegközlekedéssel - az M4-es metro 10 perc sétára található, - vagy akár autóval is könnyedén és gyorsan elérhető a belváros, de a munka vagy éppen szerettei meglátogatása után háborítatlanul békés pihenésre vágyik, a Sasad Ligetben most még rátalálhat az igazira. Ám ez egy valóban kivételes lehetőség: a 6. ütem ingatlanjainak tulajdonosai lesznek az utolsó szerencsések, akik madárcsicsergésre ébredhetnek.

Kényelem, zöld környezetben

Mi minden található a környéken madáretetőkön kívül? Posta, bank, gyógyszertár, számtalan bevásárlási lehetőség, de iskola, óvoda és még éttermek is. A Sasad Liget legutolsó ütemében üzlethelyiségek kerülnek kialakításra. Így bármit is szeretne elintézni, biztosan nem kell messzire mennie. A fennmaradó időben pedig nyugodtan élvezheti a páratlan látványt és a természet közelségét a parkosított kertben vagy privát teraszán, amely minden lakáshoz tartozik.

Mindezeknek köszönhetően a XI-XII. kerület határán elhelyezkedő Sas-hegytől Dél-Nyugatra fekvő, Beregszász, Rodostó és Nagyszeben utcák által határolt, több mint 10 hektáros lankás dombhát igazán különleges adottságokkal bíró terület. Előnyeinek felfedezéséhez elég akár csak egy pillantást vetni térképünkre.

 

Minőségi életre tervezve

A Sasad Liget minden egyes otthonát úgy alkottuk meg, hogy abba akár mi is szívesen beköltöznénk. Sőt, a befejező ütem 280 otthonát korábbi 500 lakó visszajelzései alapján tökéletesítettük. Változatos méretekben elérhető kínálatunkban mindenki megtalálhatja az igényeinek legmegfelelőbb lakást. Ami mindben közös: a modern, intelligens és praktikus alaprajzok, amelyek tágas életteret és maximális helykihasználást tesznek lehetővé, rengeteg fénnyel, hatalmas ablakokkal és tágas, panorámás teraszokkal kiegészítve, a legkiválóbb anyagokból. Mindez akár kertkapcsolatos lehetőséggel!

ÉS AMI IGAZÁN FONTOS,
DE A SZEMNEK LÁTHATATLAN...

BIZTOS ALAPOKRA ÉPÍTVE

Cégünk, a Biggeorge Property Zrt több, mint egy évtizedes tapasztalattal a háta mögött hazánk egyik legnagyobb magántulajdonú ingatlanfejlesztője. Stabil pénzügyi hátterünknek köszönhetően jelenleg is több, mint 150 milliárd forint értékben fejlesztünk és kezelünk ingatlanokat. Büszkék vagyunk rá, hogy épületeink emberek ezreinek biztosítanak egyszerre kiváló minőségű és szerethető élettereket. Tevékenységünk egyik legnagyobb elismerése az is, hogy a Sasad Liget tulajdonosainak 30 %-a második lakásának vásárlásáért is visszatért hozzánk.

Biggeorge Property

ÖNRE SZABOTT FINANSZÍROZHATÓSÁG

A Sasad Liget utolsó lakásai többféle fizetési konstrukcióval is elérhetőek. Emellett akár kedvező hitel felvételéhez is örömmel nyújtunk segítséget – keressen minket bátran, és együtt minden álmát megvalósítjuk!

Kiszámítható hitel, alacsony törlesztő

Érdekel

2200 Eladott lakás
3000 Elégedett ügyfél
 
1400 Lakás építés alatt
1300 Lakás előkészítés alatt

Sasad Liget videó galéria

 

Sasad Liget galéria

6. ütem építkezés képek

 

Sárfy Krisztina

Sárfy Krisztina

Vezető értékesítő
+36 70 454 30 20

sarfy.krisztina

Krcsma Patricia

Krcsma Patricia

Értékesítő
+36 70 454 30 32

krcsma.patricia

Fekete Szilvia

Fekete Szilvia

Vezető értékesítő
+36 70 454 30 05

fekete.szilvia

 

Hitelszakértőnk

 

Tóth Róbert

Tóth Róbert

Hitelszakértő (HC Központ)
+36 70 454 52 09

toth.robert(at)oc(dot)hu

 

ELÉRHETŐSÉGEINK

ÉRTÉKESÍTÉSI IRODA
1025 Budapest, Szépvölgyi út 6. 1. emelet.

NYITVA TARTÁS
H-P: 9:00-19:00
Szombat: 10:00-14:00
Előre egyeztetett időpontban

TELEFON
+36 1 611 72 22

REMÉLJÜK, HAMAROSAN ÖNT IS A SASAD LIGET LAKÓI KÖZÖTT KÖSZÖNTHETJÜK!

Feltételek *

*A hitel terméket a K&H Bank nyújtja, igénybevételének feltételei vannak.

A megjelenített kondíciók a lent részletezett feltételek teljesülése esetén induló banki díjak nélkül a 2017. január 1- től befogadott hiteligénylésekre vonatkoznak.

A fent megjelenített törlesztőrészletet és THM értéket 5, 10 és 20 millió forint hitelösszegű, 25 éves futamidejű, K&H üzleti feltételű, induló díjas, éves kamatrögzítésű, K2 besorolású termék, jövedelem-átutaláshoz, továbbá K&H lakásbiztosításhoz kapcsolódó kamatkedvezmény mellett történő igénybevételének feltételezésével határozta meg a K&H Bank.

A termék igénybevételének feltételei vannak.

Reprezentatív példa: 5 millió forint összegű kölcsön esetén, 300 hónapos futamidővel, 2,5% éves változó (referenciakamat változásából eredően) kamat mellett a havi törlesztőrészlet 22 431 Ft, a teljes visszafizetendő összeg 6 907 551 Ft, a hitel teljes díja 1 907 551 Ft, ebből a hiteldíjban foglalt díjak, költségek összege 178 300 Ft,THM: 2,5%.Törlesztőrészletek száma: 300 db. A hitel fedezete ingatlanra bejegyzett jelzálogjog. A fedezetül bevont ingatlanra vagyonbiztosítással kell rendelkezni.

Reprezentatív példa: 10 millió forint összegű kölcsön esetén, 300 hónapos futamidővel, 2,5 % éves változó (referenciakamat változásából eredően) kamat mellett a havi törlesztőrészlet 44 862 Ft, a teljes visszafizetendő összeg 13 661 802 Ft, a hitel teljes díja 3 661 802 Ft, ebből a hiteldíjban foglalt díjak, költségek összege 203 300 Ft, THM: 2,7%.Törlesztőrészletek száma: 300 db. A hitel fedezete ingatlanra bejegyzett jelzálogjog. A fedezetül bevont ingatlanra vagyonbiztosítással kell rendelkezni.

Reprezentatív példa: 20 millió forint összegű kölcsön esetén, 300 hónapos futamidővel, 2,50 % éves változó (referenciakamat változásából eredően) kamat mellett a havi törlesztőrészlet 89 723 Ft, a teljes visszafizetendő összeg 27 170 304 Ft, a hitel teljes díja 7 170 304 Ft, ebből a hiteldíjban foglalt díjak, költségek összege 253 300 Ft,THM: 2,7%. Törlesztőrészletek száma: 300 db. A hitel fedezete ingatlanra bejegyzett jelzálogjog. A fedezetül bevont ingatlanra vagyonbiztosítással kell rendelkezni.

A K&H Bank képviseletében hitelközvetítőként a HC Központ Kft jár el.

Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek. A K&H Bank fenntartja az akció meghosszabbításának jogát. Az akció pontos feltételeiről és részleteiről érdeklődjön a HC Központ Kft-nél. A kondíciók módosításának jogát a Bank fenntartja. A termékek részletes leírását és feltételeit a vonatkozó szerződés, az Általános szerződési feltételek, a K&H Bank Üzletszabályzata, valamint az aktuális Hirdetmények tartalmazzák, amelyek megtekinthetőek a bankfiókokban és a kh.hu internetes oldalon. A THM érték a 2017. február 1-jétől hatályos Hirdetmény szerint, az akcióban meghirdetett kedvezmények figyelembevételével kerültek meghatározásra, az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok alapján. A feltételek változása esetén mértékük módosulhat. A THM mértéke nem tükrözi a hitel kamatkockázatát. A kamatláb referenciakamathoz kötött, amelynek mértéke az akció időtartama alatt változhat.