Átadott projektjeink

Dagály Residence

A XIII. kerület frekventált részén, a Dagály utca és Karikás Frigyes utca sarkán épül meg a Biggeorge Property Zrt. által fejlesztett Dagály Residence társasház.

Tervezéskor nagy hangsúlyt fektettünk a fiatalos, könnyed, kényelmes belsőre, amely illeszkedik a környéken lévő épületek stílusához.

Some students use helpful resources to get some free time. I'm too. In order to write my essay I always go to this website. Here I can order any content on any topic and will get excellent text as soon as possible.

Elegáns, világos színek, hatalmas üvegfelülettel tökéletes harmóniában hívogatják a leendő lakókat. A nagy üvegfelületeknek köszönhetően világos és természetes lakóhelységek jönnek létre, amelyek hozzájárulnak az épületkomplexumban uralkodó természetes és barátságos hangulathoz. Az épület kiváló elhelyezkedésének és a környező épületek adottságainak köszönhetően, a felső szinten lévő lakásokból gyönyörű panorámás kilátás nyílik a budai hegyekre. A lakásokhoz tartozó teraszok és egyedi belső kertek is segítik az otthonok nyugodt környezetének megteremtését.

A társasház gépkocsival is jól megközelíthető, a parkolást tágas teremgarázs biztosítja. A kínálatban szereplő 140 otthon közül mindenki megtalálja az igényeinek és elképzeléseinek megfelelő változatot. Diákoknak kitűnő választás stúdióapartman kínálatunk, pároknak javasoljuk az egy hálószobás, amerikai konyhás lakásainkat. Kisgyermekes családok bátran választhatják a 2-3 szobás otthonainkat, ahol mind a szülők, mind pedig a csemeték könnyen kialakíthatják saját életterüket. Az egyedi életérzést keresők a felső szinten kialakításra kerülő nagy teraszos lakásaink közül választhatják ki a számukra ideális otthont.


Sasad Liget 1

A cég nagyszabású, több ütemben megvalósuló lakófejlesztést indított a XI. kerületi Beregszász úton. A fejlesztő és a tervező, Zobóki Gábor szándéka és a terület beépítettségi aránya lehetővé tette, hogy a környező családi házas utcákhoz alkalmazkodva a kertvárosi jelleg megőrzése az új épületek, közterek kialakításakor is megmaradjon.

A Sas-hegytől délnyugatra fekvő lankás dombhát – Sasad – kertvárosi lakóövezetében, a Beregszász, a Rodostó és a Nagyszeben utca által határolt, több mint 13 hektáros területen valósult meg a beruházás első üteme. A lakóházak között hatalmas, mintegy 3500 négyzetméteres park áll a lakók rendelkezésére. A 2008-ban átadott, 5 különálló épületben összesen 215 lakás került kialakításra.


Sasad Liget 2

A Sasad Liget második ütemét a fejlesztő és a tervező, Óbuda Építész Stúdió a nagy sikert aratott első ütem koncepciójával összhangban tervezték meg. A beépítettségi arány és a hatalmas összefüggő zöld területek aránya ebben az ütemben is a természetközeli, kertvárosias jelleg megőrzését szolgálták.

A közel 13 hektáros terület szín- és formavilága tekintetében a megújulás volt a vezérelv, s olyan beépítési terv került kialakításra, amely a lehető legnagyobb mértékben alkalmazkodik a környezet adottságaihoz. A 2011-ben átadott lakóépület együttesben, összesen 275 ingatlan került átadásra.


Sasad Liget 3

Alig pár percre a belvárostól, a Sas-hegy lábánál: annyira természetes, amennyire csak lehet! A Sasad Liget 3. ütemét hatalmas, egybefüggő zöldterület, kiváló infrastruktúra, valamint a Tér 64 Építész Iroda által tervezett egyedi alaprajzú, személyre szabott lakások, és tágas terek jellemzik.

A természet a beruházás szerves részét képezi: a lakó területnek mindössze 25%-a kerül beépítésre, míg a fennmaradó zöldterületet parkok, előkertek, pihenők, valamint az épületegyüttesek közé és a környező utcákba telepített fasorok töltik ki.

A Sasad Liget új lakói egyszerre élvezhetik a belváros közelségét illetve zaj és forgalom hiányát. A környéken minden elérhető, ami a kényelmes városi élethez szükséges: bank, élelmiszerüzlet, gyógyszertár, iskola, szupermarket, posta. A belváros autóval mindössze pár perc, és a Keleföldi metróállomás is közel található. A metróvonal (M4) végállomása is folyamatosan fejlődik: a területet hamarosan konferenciaközpontok, iroda- és üzletházak övezik majd.


Sasad Liget 4

A XI. kerületi Sas-hegytől dél-nyugatra fekvő, Beregszász, Rodostó és Nagyszeben utcák által határolt, több, mint 10 hektáros, lankás dombháton megvalósuló lakóparkfejlesztésünk nagy sikerű, harmadik üteme után a legújabb, negyedik ütem is értékesítési fázisba lépett.

A nagy sikerű harmadik ütem után – melynek lakásai mind vevőre találtak már -, a negyedik ütem lakásainak nagy része elkelt, illetve a legújabb ötödik ütem értékesítése is elkezdődött. A lakások igen nagy népszerűségnek örvendenek és rohamosan fogynak, ugyanis a 299 lakás 90%-át már értékesítettük. A zöld parkokban bővelkedő Sasad Liget épületegyüttes népszerűségét természetközelisége mellett kiváló elhelyezkedésének is köszönheti: a belváros nemcsak a nemrég átadott 4-es metróval, de más tömegközlekedési eszközökkel és autóval egyaránt kiválóan megközelíthető a helyszínről. Ráadásul a környék infrastrukturális ellátottsága is kifogástalan: a lakópark közvetlen szomszédságában iskolák, bankok, bevásárlóközpont, gyógyszertárak, valamint orvosi rendelő is megtalálhatóak.

A negyedik ütemben a harmadik ütemet is tervező Tér 64 Építész Iroda által tervezett 299 darab lakás 28 és 100 m2 közötti széles kínálatban elérhető. A 2,85 m-es belmagassággal, tágas terekkel, zöldre néző teraszokkal és hatalmas ablakokkal rendelkező, napfényes otthonok az új lakók igényei szerint kerülnek végső kialakításra. A hat önálló, négy- és ötszintes épületben elhelyezkedő, összesen 299 egyedi alaprajzú lakás mindegyike hő- és hangszigetelt nyílászárókkal felszerelt, emellett az energiatudatosság jegyében a melegvíz előállítás napkollektoros támogatására is nagy hangsúlyt fektettünk.


Sasad Liget 5

2016 szeptemberében elkezdődött a nagysikerű Sasad Liget 5. ütemének értékesítése is, a lakások 35%-a már elkelt. Az O2 Építész Stúdió által tervezett közel 220 lakás 4 épületrészben 6-7 illetve 8 emeletes épületben helyezkedik el. A zöldre néző hatalmas teraszok, a 2,8 m-es belmagasság, egyedi alaprajzú, személyre szabott lakások, és tágas terek jellemzik. A nagyméretű ablakfelületek és a több irányból történő benapozottság, már a korábbi ütemekben is sikerrel vizsgáztak.


Broadway Residence

A Broadway Residence Budapest szívében, a VII. kerületi Csányi utcában hívogatja mindazokat, akik számára a stílus és a minőség az ingatlan és a környezet tekintetében egyaránt fontos.

A terület a főváros egyik legdinamikusabban fejlődő részén található, ahol a történelem és az innováció találkozása valóban különleges, semmi máshoz nem hasonlítható hangulatot kölcsönöz a városrésznek. A Broadway Residence-től karnyújtásnyira található színházak és múzeumok, a „Pesti Broadway” igényes mulatói, a Liszt Ferenc tér elegáns vendéglői, a turisták és helybeliek körében egyaránt rendkívül népszerű Gozsdu Udvar, a nemzetközi hírű romkocsmák, az új, zeneileg is sokszínű szórakozóhelyek, valamint a környék modern éttermei, a hagyományos, házias kifőzdék, a Körúton pedig a gyorséttermek széles választéka is mind hozzájárulnak ehhez.

A Broadway Residence Budapest VII. kerületében, a Csányi utcában nyújt minőségi alapanyagokból készült, modern és stílusos lakókörnyezetet. A hatszintes, lifttel felszerelt társasházban 57 lakás kerül átadásra, amelyek 28 és 77 nm közötti méretben épülnek.

Bár lakásaink 100%-a vevőre talált már, a földszinten kialakításra kerülő üzlethelyiségek még várják leendő tulajdonosaikat.


Garibaldi 4

A Garibaldi 4. luxusingatlan Budapest pénzügyi negyedének szívében helyezkedik el, a Parlament és a Duna-part szomszédságában. A kiváló megközelíthetőséget a 2-es metró, valamint az épület közvetlen közelében megtalálható busz- és villamosvonalak biztosítják.

A Biggeorge Property City Collection sorozatának első tagja a teljeskörű átalakítási és felújítási munkálatok befejezése után 2009-ben került átadásra. Az eredetileg bankszékháznak tervezett épület a környező házakkal egyidőben, 1904-ben készült, Hubert József tervei alapján. A felújított szintek és a ráépített emeletek egyszerre hordozzák magukon a régmúlt és a kortárs idők építészetének stílusjegyeit. Megőrizve az eredeti, impozáns ornamentikát, a hajdani állapotba visszaállított kőlépcsőházakat és folyosókat, a részleteiben kidolgozott kovácsoltvas elemeket, a hatalmas ablakokat és a lenyűgöző belmagasságot, az ingatlan az egyszerre elegáns és modern életvitel méltó színhelye.


Bécsi Corner

A 2009 derekán befejeződött építkezés és átalakítás során mintegy 7.300 m2, a legmagasabb műszaki igényeket is kielégítő iroda, valamint közel 3.000 m2 vendéglátó és kereskedelmi terület épült fel. A védett műemléki épületek homlokzatainak és főbb stílusjegyeinek maradandó értékként való megőrzése mellett a kor elvárásaihoz igazodó belső kialakítást, valamint a magas színvonalú gépészeti technológiák testreszabhatóságot biztosító szempontjait is szem előtt tartottuk. A tulajdonos és az üzemeltető egyaránt kiemelt figyelmet fordít a környezettudatos technológiák és eljárások alkalmazására, valamint az épület műszaki tartalmának fenntartására, folyamatos korszerűsítésére.

Az épületegyüttes legmarkánsabb tagja a múlt századi iskolaépület, amely klasszicista homlokzatával az egész tér látképét erőteljesen meghatározza. Mögötte, a Bécsi út felőli oldalon bújik meg a háromszázéves, kétemeletes barokk Serház, amely a restaurálási munkálatoknak köszönhetően végre ismét hajdani fényében pompázik. Mellette egészen a Sajka utcáig hagyományos, földszintes óbudai házak állnak, amelyek az irodaház átépülésével együtt szintén megújultak. A küllemében a régebbi épületek vezérvonalaihoz igazodó új irodaszárny a Lajos utca Sajka utca felőli oldalán épül meg. A házakkal körbevett területen a huszadik század fordulójának Óbudáját idéző belső tér kínál kiváló kikapcsolódási lehetőséget a pihenésre vágyóknak.

A fejlesztés sikerét igazolja, hogy számos jelentős hazai és nemzetközi vállalkozás választotta székhelyéül. Így irodabérlőink között megtalálható az Audi Hungária, Biggeorge Holding, az Otthon Centrum és a LEGO, míg kereskedelmi és vendéglátó egységeink jelenleg a Budapest Bank, a Drogerie Markt, a Vapiano és a Chef Parade használatában állnak.

A Bécsi Corner 2010-ben a XII. Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázaton elnyerte a Magyar Ingatlanszövetség különdíját, 2011-ben a FIABCI Nemzetközi Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázatán pedig első helyezést ért el műemléki kategóriában.


Parkway Offices

A Parkway Irodaház Budapest egyik legdinamikusabban fejlődő területén, a Könyves Kálmán körúton, a város egyik legnagyobb egybefüggő zöldterületének szomszédságában helyezkedik el. A Népliget mellől gyorsan és egyszerűen elérhető mind a belváros, mind pedig a Ferihegyi repülőtér, valamint az M5-ös és további autópályák is. A 3-as metróvonal, az 1-es villamosjárat és a Volánbusz pályaudvar közelségének köszönhetően a Parkway Irodaház emellett a tömegközlekedést előnyben részesítőknek is kedvez.

A környék a Váci út mellett Budapest másik híresen dinamikusan fejlődő irodapiaci folyosólya. Az elmúlt években itt talált új székhelyére a Magyar Államvasutak, az Allianz és a Magyar Telekom is, emellett számos bériroda fejlesztés valósult meg, illetve áll előkészítés alatt.

A két ütemben, 26.300 négyzetméteren megvalósított, 2009 közepén átadott „A” kategóriás irodaház a legmagasabb minőségi elvárásokat is kielégíti. A tervezés során az emberközpontú, élhető és élvezhető terek kialakítása volt az elsődleges szempont. Az átgondolt alaprajz és a funkcionális térszervezés számtalan lehetőséget biztosít a bérlők számára. Az épület műszaki paraméterei rendkívül nagy ültetési sűrűséget engednek, de lehetővé teszik a szellős, tágas belső irodák kialakítását is: mindenki a saját igényei és szükségletei szerint, rugalmasan alakíthatja ki irodáit egy szinten belül, 200-tól akár egészen 3500 m2-ig. A legkorszerűbb technológia mellett egyedi megjelenést és letisztult formavilágot képviselő épület a legmagasabb szintű szolgáltatásokat vonultatja fel. Az üveghomlokzat a légies hatásért felel, a padlótól a mennyezetig húzódó üvegfelületek pedig szabad kilátást biztosítanak az itt dolgozóknak.

A Parkway Irodaházat a projekt befejezését követően a Raiffeisen Ingatlan Alap vásárolta meg a fejlesztőtől.


Audi Logisztikai Park

Az AUDI Hungária győri tevékenységének bővítése egy önálló, az AUDI előírásainak megfelelő, gyárterületen kívüli logisztikai központ megvalósítását tette szükségessé. A beruházást az AUDI Hungária igényei alapján, testreszabott fejlesztés keretében az A-K Építőipari Kft. és a Biggeorge Property Zrt. vegyesvállalata valósította meg, majd adta az AUDI Hungária használatába, hosszú távú bérleti szerződés alapján.

A győri ipari parkban 22 hektáron összesen mintegy 74.000 m2 bérbeadható alapterületen elhelyezkedő épület átadására a hosszas tendereztetést, valamint a rendkívül feszített tempójú kivitelezést követően 2013 nyarán került sor. A közvetlen vasúti kapcsolattal rendelkező, elsősorban a járműgyár működését biztosító logisztikai központ üzemeltetési feladatait a Panopa Logistik látja el.

A projekt finanszírozó partnere az Unicredit Bank Hungary.

A beruházást 2014 folyamán tulajdonosai az AUDI Hungária részére értékesítették.

 

Sárfy Krisztina

Sárfy Krisztina

Vezető értékesítő
+36 70 454 30 20

sarfy.krisztina

Csüllög Patricia

Csüllög Patricia

Vezető értékesítő
+36 70 454 30 32

csullog.patricia

Fekete Szilvia

Fekete Szilvia

Vezető értékesítő
+36 70 454 30 05

fekete.szilvia

 

ELÉRHETŐSÉGEINK

ÉRTÉKESÍTÉSI IRODA
1025 Budapest, Szépvölgyi út 6. 1. emelet.

NYITVA TARTÁS
H-P: 9:00-19:00
Szombat: 10:00-14:00
Előre egyeztetett időpontban

TELEFON
+36 1 225 2520

REMÉLJÜK, HAMAROSAN ÖNT IS A SASAD LIGET LAKÓI KÖZÖTT KÖSZÖNTHETJÜK!
0 Ajánlatkérés