Beruházó

A Biggeorge Property Magyarország egyik vezető ingatlanfejlesztője

Ha a cégről beszélünk, nem akarjuk elveszíteni a lehetőséget, hogy egy nagyszerű pénzkereseti módról beszéljünk. Mi tud a leggyorsabban nagy mennyiségű pénzt hozni 1 nap alatt? Ez egy kaszinó, és persze nem mindegyik, de egy bevált, engedéllyel, jó bónuszokkal több hónapot spórolhatsz meg a nyugodt munkahelyeden. Különös figyelmet fordítunk a bitcoin jackpot slots, amelyek kiváló nyerési eredményeket mutatnak. Sok játékos nagyon gyakran játszik ezen a kaszinó nyerőgépen, és általában a bitcoin jackpot slots számos újítást tartalmaznak. A kaszinó kiválasztásakor ne feledkezzen meg a bónuszokról. És természetesen a bitcoin jackpot slots is vannak bónuszok, így ez a nyerőgép mind az új játékosok, mind a csak szórakozásból játszó játékosok számára releváns. Azt tanácsoljuk, hogy ne pazarolja az időt, és kezdjen el játszani most.

Több, mint 1200 elégedett vevő ajánlásával.

A Biggeorge Property Zrt. tevékenysége során, fő küldetésének tekinti, hogy az általa megvalósuló beruházások, minden tekintetben maximálisan megfeleljenek ügyfelei igényeinek.

A Biggeorge Property Zrt. ingatlan fejlesztéssel, befektetéssel és üzemeltetéssel foglalkozik.

A cég tevékenysége a lakó, hotel és kereskedelmi ingatlan fejlesztésekre egyaránt kiterjed. A társaság az elmúlt évek során széles körű tapasztalatot szerzett az ingatlanfejlesztés minden szegmensében.

Vállalatunk az új ötleletek kigondolásától a projektek felkutatását és előkészítését követően, a lebonyolításig részt vesz a fejlesztésekben. Pénzpiaci kapcsolataink pedig stabil anyagi hátteret biztosítanak a fejlesztéseknek.

Büszkék vagyunk arra, hogy tevékenységeink emberek ezrei számára teszik lehetővé, hogy mindennapi életük helyszíne harmonikus és praktikus legyen. Mindebben kiváló szakmai felkészültséggel rendelkező, folytonos újításra törekvő ingatlan, műszaki és pénzügyi szakértők állnak rendelkezésre.

Megbízhatóság és értékteremtés

A Biggeorge Property Zrt. az egyik legnagyobb magyar magántulajdonú ingatlanfejlesztő társaságként több, mint tíz éve a hazai ingatlanpiac meghatározó szereplője.

A társaság az elmúlt évek során széles körű tapasztalatot szerzett a telekfejlesztések és a speciális, infrastruktúra jellegű fejlesztések megvalósítása során is.

Legnagyobb értékeink a kreativitás és piacismeret, melyeket jövedelmező, az épített környezet fejlődését szolgáló projektek szolgálatába állítjuk. Magyar magántulajdonú ingatlanfejlesztőként számos lakó, iroda, kereskedelmi és logisztikai projekt sikeres megvalósítása fűződik a nevünkhöz. Büszkék vagyunk arra, hogy projektjeink emberek ezrei számára válnak mindennapi életük kellemes és praktikus helyszínévé.

Minőség

A Biggeorge Property Zrt. tevékenysége során mindig szem előtt tartja, hogy a felhasználói igényeknek maximálisan megfelelő, kiváló minőségű, kényelmes és szerethető épületek szülessenek. A végeredmény pedig – legyen bár szó lakó- vagy irodaépületről, kereskedelmi vagy logisztikai projektről – minden esetben ezt az egyszerre professzionális és emberközeli szemléletet tükrözi. Ügyfeleink visszajelzéseit kiemelten kezeljük, ennek figyelembevételével tervezzük és alakítjuk ki otthonainkat.

Tapasztalat

A több mint 10 éves ingatlanfejlesztői múlt és a széleskörű tapasztalat mellet, kíváló szakmai felkészültséggel rendelkező, folytonos újításra törekvő szakemberek állnak az Ön rendelkezésére. A Biggeorge Property Zrt. által megalkotott minden egyes épület magán hordozza ennek a professzionális hozzáállásnak a jegyeit.

Aktuális projektjeink

Emerald Residence

V. kerület, Szervita tér

Németvölgyi Residence

XIII. kerület, Stromfeld Aurél út

Dagály Residence

XIII. kerület, Dagály utca 5-7.

Elisabeth Residence

VII. kerület, Dob utca 34-36.

Broadway Residence

VII. kerület, Csányi utca 9-11.

Átadott lakóingatlan beruházásaink

Sasad Liget 1. ütem

Sasad Liget 2. ütem

Garibaldi társasház

Bécsi Corner

Parkway Offices

Audi Logisztikai Park
 

Sárfy Krisztina

Sárfy Krisztina

Vezető értékesítő
+36 70 454 30 20

sarfy.krisztina

Csüllög Patricia

Csüllög Patricia

Vezető értékesítő
+36 70 454 30 32

csullog.patricia

Fekete Szilvia

Fekete Szilvia

Vezető értékesítő
+36 70 454 30 05

fekete.szilvia

 

ELÉRHETŐSÉGEINK

ÉRTÉKESÍTÉSI IRODA
1025 Budapest, Szépvölgyi út 6. 1. emelet.

NYITVA TARTÁS
H-P: 9:00-19:00
Szombat: 10:00-14:00
Előre egyeztetett időpontban

TELEFON
+36 1 225 2520

REMÉLJÜK, HAMAROSAN ÖNT IS A SASAD LIGET LAKÓI KÖZÖTT KÖSZÖNTHETJÜK!
0 Ajánlatkérés